Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Свазиленд

Имоти за продажба в Свазиленд

Свазиленд е малка монархия в вътрешността на Южна Африка. На север граничи с Южна Африка, на запад и на юг и с Мозамбик на изток. Той няма излаз на морето. Капиталите са Мбабане и Лобамба.

Благодарение на политиката на правителството, която възнамерява да създаде нови жилищни райони, има значително подобрение на пазара на недвижими имоти и увеличаване на имотите за продажба в Свазиленд.

 

Пазарът на недвижими имоти в Свазиленд се характеризира с недостатъчно предлагане на жилища на достъпни цени, така че местното население не може да си позволи да закупи собствен дом и по този начин оставя зелена светлина на чуждестранните инвеститори, които се интересуват от имоти за продажба в Свазиленд.

 

Най-добрите места за търсене на имоти за продажба в Свазиленд са Lobamba, Mbabane, Manzini и Simunie.

Манзини предлага интересни имоти за продажба, тъй като има летище.

Лобамба е богата на места за настаняване и затова привлича чуждестранни инвеститори, които се интересуват от закупуване на имоти за продажба в Свазиленд, които могат да се използват като ваканционни имоти.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 10642

За продажба Земеделска земя, Свазиленд, Mbabane, Mbabane, Mbabane

Reserved negotiation
За продажба
Земеделска земя

250000 m²
земя
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB